Peak Oil News: Van Sandra Elizabeth David

Monday, October 14, 2019

Van Sandra Elizabeth David

Van Sandra Elizabeth David
Abidjan. Ivoorkust, •West-Afrika.

Hallo dierbaarste.

Ik betuig mijn respect en nederige onderwerping, ik smeek de volgende paar regels voor uw vriendelijke overweging te vermelden, ik hoop dat u enkele van uw waardevolle minuten zult sparen om de volgende oproep met sympathieke geest te lezen. Ik moet bekennen dat ik met grote hoop, vreugde en enthousiasme je deze e-mail schrijf waarvan ik weet en geloof dat hij je zeker in goede gezondheidstoestand moet vinden.

Mijn naam is Sandra Elizabeth. Ik ben het enige kind van mijn overleden ouders Chief. David Joseph. Mijn vader was een zeer gerenommeerde zakelijke magneet die tijdens zijn dagen in de hoofdstad van Ivoorkust opereerde.

Het is triest om te zeggen dat hij op mysterieuze wijze in Frankrijk is overleden tijdens een van zijn zakenreizen naar het buitenland omdat zijn plotselinge dood verband hield of eerder werd vermoed door een oom van mij die destijds met hem reisde. Maar God kent de waarheid! Mijn moeder stierf toen ik pas 6 jaar oud was en sindsdien nam mijn vader me zo speciaal.

Voor de dood van mijn vader belde hij me en liet hij weten dat hij de som heeft van twee miljoen, vijfhonderdduizend euro. (€ 2.500.000,00) hij deponeerde bij een privébank hier in Abidjan Ivoorkust .. Hij vertelde me dat hij het geld op mijn naam had gestort, en gaf me ook alle benodigde juridische documenten met betrekking tot deze storting bij de Bank,

Ik ben slechts 23 jaar oud en een universiteitsstudent en weet echt niet wat te doen. Nu wil ik een eerlijke en GOD vrezende partner in het buitenland die ik dit geld met zijn hulp kan overboeken en na de transactie zal ik permanent in uw land verblijven tot het moment dat het voor mij handig is om naar huis terug te keren als ik dat doe verlangen. Dit komt omdat ik veel tegenslagen heb geleden als gevolg van de aanhoudende politieke crisis hier in Ivoorkust.

De dood van mijn vader heeft mijn leven zelfs verdriet gebracht. Ik wil ook het fonds onder uw hoede beleggen omdat ik niet op de hoogte ben van de zakenwereld. Ik heb een oprecht verlangen naar uw nederige hulp in deze opzichten. Uw suggesties en ideeën zullen zeer worden gewaardeerd. Welk percentage van het totale bedrag in kwestie neemt u nadat het fonds naar uw rekening is overgemaakt en ik u kom ontmoeten?

Overweeg dit alsjeblieft en neem zo snel mogelijk contact met me op. Ik bevestig onmiddellijk uw bereidheid, ik zal u mijn foto sturen en u ook meer informatie verstrekken over deze kwestie.

Vriendelijke groeten, ••Sandra Elizabeth David

sandra_lisa20@yahoo.com


0 Comments:

Post a Comment

<< Home